Benvinguts a FINQUES SANT CEBRIÀ

 

Montse Esteban
Agent immobiliari

Conxita Campos
Agent immobiliari

 
Des de 1996 som actius en el mercat immobiliari local oferint un servei professional i personalitzat en la compravenda i lloguer de finques així com serveis immobiliaris relacionats, assegurances i serveis a la llar. El nostre compromís professional és la nostra passió i dedicació al servei immobiliari i aquesta és la base de la nostra reputació en llarg dels anys.
 
A Finques Sant Cebrià, S.C.P. ens a sentim cofois de la tasca realitzada durant gairebé 20 anys que ens avalen com a professionals reconeguts del sector i bons coneixedors del nostre mercat. També con a residents en la zona hem estat participants i cofundadors de serveis a la comunitat en temes de protecció del medi natural i control urbanístic, donant suport des del inici a moviments ciutadans en defensa de l’entorn paisatgístic i la història de la vall com “Salvem la vall, salvem el poble” i el “Centre d’Estudis de Sant Cebrià”, col·laborant així a fer del nostre entorn natural un lloc respectat, amable i saludable per viure-hi.
 
A més dels nostres clients locals, cada any tenim un nombre creixent de clients d’altres indrets i nacionalitats que ens contacten atrets per la dolçor del clima, la proximitat del mar i la verda bellesa de la Vallalta, així que els nostres serveis també s’han adequat a les necessitats d’aquests nous col·lectius. Les llengües que parlem a Finques Sant Cebrià, S.C.P. són l’anglès, alemany, francès, italià, a més del català i castellà.
 
A la nostra filosofia de petita empresa de proximitat i bon servei personal hi afegim també l’orgull de ser la referència i guia dels nostres clients per assolir la millor i més justa transacció de compravenda o lloguer.
 
I aquí estem per a vostès, perquè es puguin sentir a casa nostra com a casa seva.